BLOG
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Van vorm veranderd
December 12th, 2013 by kristel peirsman

Gisteren is briant van vorm veranderd. Waar ik eerst onder vorm van een bvba heb gewerkt, ga ik nu verder zonder vennootschapsvorm. De combinatie tussen mijn job (zie LinkedIn) en het runnen van een bvba werd te zwaar en nu kan ik naar hartelust na mijn werkuren KernTalentenanalyses uitvoeren zonder de uitgebreide administratie van een vennootschap erbij te moeten nemen.

Een doorstart dus, opnieuw eentje met een paar veranderingen. Maar echt eentje dat bij mijn KernTalenten past. Niet meteen de meest ondernemende persoon op de planeet, maar wel een prima initiatiefnemer. Een goede project manager, met een groot hart voor mensen. Een perfecte combinatie voor mijn dagelijkse job als project manager bij Colruyt Group, en ook een gezonde basis voor het helpen van mensen via een KernTalentenanalyse …

Ik werk dus ook niet meer in opdracht van bedrijven, maar help enkel nog particulieren die in hun studie-, beroeps- of carrièrekeuze vastzitten. En dat was tenslotte waarvoor ik er eigenlijk oorspronkelijk aan begonnen was: mensen helpen zichzelf beter te leren kennen, hen een boost te geven en op weg te zetten naar een gelukkig beroepsleven …
© 2018, briant